Fatboy Non-Flying Carpet vloerkleed 180 x 140 cm No Vase Fatboy Non-Flying Carpet vloerkleed 180 x 140 cm No Vase € 159,-
Aantal:

Fatboy Non-Flying Carpet vloerkleed 180 x 140 cm No Vase

Fatboy outdoor
Fatboy Non-Flying Carpet vloerkleed 180 x 140 cm
Op bestelling
1 - 5 werkdagen

Geïnspireerd door Perzische kleden, opnieuw ontworpen door Fatboy. De Non-Flying carpets van Fattboy, verrassende details en fraai verweerde patronen. Deze kleden brengen direct sfeer in iedere ruimte. Op zoek naar een leuk design dat jouw terras of huis opvrolijkt? Dan zijn de op Mediterraanse tegeltjes geïnspireerde Non-Flying Carpets vast iets voor jou.

Dankzij de onderscheidende rode knopen aan de Non-Flying Carpet kun je een tweede, derde of zelfs vierde tapijt koppelen.Op deze kun je waanzinnige creaties maken in afmeting, kleurencombinatie en patronen van jouw keuze.

De Non-Flying Carpets zijn voor zowel binnen als buiten gebruik. De onderzijde van de Non-Flying Carpet bevat een antislip laag. Dankzij de waterafstotende coating aan de bovenzijde kun je deze elegante kleden gebruiken waar je wilt en zijn ze makkelijk te reinigen. Vrolijk jouw tuin, dakterras of woonkamer op in een handomdraai met de Non-Flying Carpets!

Afmetingen: 180 x 140 cm
Gewicht : 4,0 kg : 
Materiaal : Zacht, maar stevige tapijtstof
Verzorging : Vuil-en vocht afstotend, gemakkelijk te reinigen met lauw water en neutrale zeep


EUR€ 159,-
Aantal:

Mooi kleurig kleed! Makkelijk schoon te maken met een sopje. De hondjes slapen er graag op en zijn er blij mee!